Jemnou paštiku, jejíž základem jsou kešu a uzené tofu si rychle zamilujete. V kombinaci s brusinkovou marmeládou je absolutně neodolatelná a potěšíte s ní i nevegany. Kupte kváskový chleba a udělejte si ji k večeři. Neprohloupíte :)
INGREDIENCE
(3 porce)
200g uzeného tofu
100g kešu
3 lžíce řepkového oleje
1 lžíce lahůdkového droždí
šťáva z 1 citrónu
2 lžičky uzené papriky
1 lžička soli
1 lžíce javorového sirupu
3 lžíce vody
čerstvě mletý pepř podle chuti
Začněte tím, že si kešu zalejete horkou vodou a necháte ho cca 1 hodinu stát. Všechny ingredience naházejte do food procesorů (nebo jiného mixéru, který máte) a důkladně promixujte. Ochutnejte a podle potřeby ještě dochuťte kapkou javorového sirupu nebo soli. Podávejte s brusinkovou marmeládou, posypané oblíbenými semínky.
ŽIVINY (1 porce):
402 kcal
protein 14,8g
sacharidy 13,72g
tuky 3,8g
Lahůdka, nebe v puse :-)
OdpovědětVymazatDekuji 🙏
OdpovědětVymazat