neděle 21. listopadu 2021

Hřejivá pohoda


Podzimní dny jsou často studené a sychravé a to nám dokáže zahýbat s náladou. Recept na podzimní pohodu je ale překvapivě úplně jednoduchý.




Zpříjemněte si pobyt venku hřejivými doplňky, které vám budou slušet. Česká značka We are Ferdinand má letos novou kolekci s vlněnými ponožkami. Jsou moc krásné a nic vás v zimě nezahřeje víc, než právě vlněné ponožky. Od kamarádky Alex jsem dostala doporučení na Popletla, která mají ty nejkrásnější ručně pletené čepice. Na instagramu jsem pak narazila na značku NOOS CONCEPT, která má nádherné produkty z velbloudí a jačí vlny v bio kvalitě. Podporujte menší značky, které se zajímají o původ vlny :) a nepodporují mulesing.



1. Vlněná čepice Popletla 600 Kč  --  2. Nahřívací solný polštářek Medicatus 199 Kč  --  3. Pletené ponožky We are Ferdinand 399 Kč  --  4. Pletené palčáky NOOS CONCEPT 849 Kč  --  5. Pletená čelenka NOOS CONCEPT 999 Kč  --  6. Pletená šála ARMEDANGELS 1.790 Kč


Tím, že trávíme uvnitř bytů více času, udělejme si to krásné i doma. Obměňte povlaky na polštářky, udělejte si podzimní aranžmá ve váze (spoustu inspirace najdete na instagramu xy), rozmístěte svíčky a drobné zimní ozdoby, když nám příští neděli začíná advent :) Uvidíte, že se každý den budete těšit domů, na čerstvě uvařený čaj a rozečtenou knihu. 



1. Lněné povlaky na polštáře Zoella 399 Kč  --  2. Váza Globe Green Nila 660 Kč  --  3. Sada Vánočních ozdob Zoella 299 Kč  --  4. Ozdoba bird stripped Nila 190 Kč  --  5. Sojová svíčka levandule Zoella 349 Kč  --  6. Váza aqua culture grey Nila 490 Kč  --  7. Ozdoba mouse Santa Nila 240 Kč


Pokud se chcete jít ještě dál a stát se "odborníky" :) na podzimní pohodu, inspirujte se u seveřanů a přečtěte si knihu o dánském Hygge nebo švédském Lagom.



1 komentář:

  1. Od tohoto máme doma velkou vanu, kterou jsme koupili zde. Na takové ty podzimní nebo jarní plískanice, kdy neodhadnete oblečení nebo jste venku o chvíli déle, než je vám příjemné, fakt neexistuje nic příjemnějšího. Napustít vodu, já si třeba ještě zapálím vonnou tyčinku a fakt si tam třeba půl hodiny užiju a krásně se prohřeju. :)

    OdpovědětVymazat

Copyright © frolibek.. Blog Design by SkyandStars.co