neděle 31. ledna 2021

Cruelty free péče o rty

kosmetika netestovana na zviratech

Krásné rty jsou vaší vizitkou. A proto je nezbytné se o ně starat stejně dobře jako o vaši pleť. Hydratovat je vhodným balzámem, používat přírodní rtěnky & občas použít peeling nebo masku. Mě osobně nejvíce vyhovují balzámy od Almy, Crazy rummors nebo Jordana, které mají barevné pigmenty. Rtěnky jsem si oblíbila od slovenské značky Pjur. Doma už mám odstín Ivica a Adriazia. Kamarádka mi moc doporučovala masku od Truly, která lehce zvyšuje objem rtů (tu ale vyzkoušenou nemám, protože mám rty přirozeně objemné až dost :)

vegan tipy


Seznam cruelty free firem zaměřených na péči na rty dostupných v ČR. Jako cruelty free uznávám téměř výhradně firmy s certifikátem HCS, který je jedinou mezinárodní zárukou netestovanosti. Bližší informace o HCS najdete tady

100% PURE (US)



DARK SILK (AU)



EOS (US)

HURRAW (US)

JORDANA (US)

LANO LIPS (AU)

MANA (CZ)


MILANI (IT)


MILK (US)


NAVIA/KVITOK (SK)



TOPSHOP (UK)





GRESSA (US)


JORDANA (US)

LILI LOLO (UK)

MILANI (IT)


MILK (US)

OFRA (US)

PJUR (SK)





MILANI (IT)


MILK (US)

TRULY (US)



Zapomněla jsem ještě na nějakou skvělou cruelty free značku?

Dejte mi o ní vědět v komentářích :) 

1 komentář:

  1. Musím říct, že i jako muž celkově fandím kosmetice a dalším přípravkům, které jsou šetrné k životnímu prostředí. Absolutně třeba nesouhlasím s testováním kosmetiky na zvířatech. To mi přijde jako naprostá šílenost. Hlavně, když vidíte, jak ty prvotní prototypy vypadají. Třeba přípravky do domácnosti kupuji hlavně zde, protože jsou taky šetrné k životnímu prostředí.

    OdpovědětVymazat

Copyright © frolibek.. Blog Design by SkyandStars.co