neděle 15. prosince 2019

Základní kousky šatníku

Taky už se vám určitě stalo, že jste si koupili neodolatelný kousek v neodolatelné slevě a pak si ho vzali jednou, dvakrát nebo třeba vůbec... 😊 Pokud se takovým nákupům chcete pro příště vyvarovat, je dobré mít dobře promyšlené základní kousky šatníku. Hned se vám bude lépe přemýšlet nad tím, jestli nový kousek skutečně potřebujete a jestli se vám hodí k ostatním kouskům v šatníku. 

minimalistický šatník

 Nebudu lhát, ze začátku vám to zabere spoustu času, ale výsledek bude rozhodně stát za to. Už žádné dlouhé rozhodování co na sebe, ani pocit, že ve skříni nic nemáte. 

Najděte svůj styl a vyberte si vlastní základní kousky, které budete milovat. Inspirovat se můžete mým základním šatníkem, který má 32 kousků. Nadšenci do elegance jistě doplní o podpatky a malé černé, milovníci pohodlí třeba o stylové tepláky (ano, existují:).


minimalistický šatník
Budete překvapené, kolik outfitů lze z 34 kousků vytvořit :) 
Pro větší přehlednost doporučuji aplikace jako Closet Space, které vám pomůžou šatník zorganizovat.


minimalistický šatník

Svůj šatník jsem v průběhu roku trochu obměnila a víc zjednodušila. Moji původní verzi ze září 2019 si můžete prohlédnout níže.


minimalistický šatník



minimalistický šatník

Občas je osvěžující základní šatník doplnit pár dalšími kousky. Jak vybrat ty správné a vyvarovat se špatnému nákupu napíšu v dalším článku.


Žádné komentáře

Okomentovat

Copyright © frolibek.. Blog Design by SkyandStars.co