neděle 10. listopadu 2019

Geniální snídaňový sendvič

vegan recepty

Den, který začíná tímhle sendvičem je prostě skvělý. Kombinace avokáda, tofu, veganského cheddaru a zkaramelizované cibulky je geniální. Je to must have pro sobotní ráno♥️.

SUROVINY (2 porce):
4 bulky
200g tofu
1 avokádo (200g)
1 menší cibule (50g)
agávový sirup
vegan cheddar (60g)
vegan parmezán
kečup
sojanéza
polníček
olivový olej
sůl klasická + černá

Rozehřejte troubu na 180°C. Tofu nakrájejte na tenké plátky, cibuli na tenká půlkolečka a rozložte je na plech. Obojí zakápněte olivovým olejem & tofu posypte černou solí. Dejte do trouby na 5 minut. Mezitím si rozpulte bulky, spodní část namažte avokádem, posypte parmezánem a poklaďte polníčkem. 

Cheddar rozkrájejte na plátky a poklaďte jim vrchní část bulky. Vytáhněte plech, lehce posolte cibuli (klasickou solí) a zakápněte agávovým sirupem. Vraťte plech do trouby na dalších 5 minut. Na poslední 2 minuty do trouby přidejte i vrchní část bulky a nechte rozpéct sýr. Nakonec vše zkompletujte a přidejte kečup & sojanézu. Enjoy.


ŽIVINY (1 porce):
808 kcal
protein 16,2g
sacharidy 95,9g
tuky 41,6g


Žádné komentáře

Okomentovat

Copyright © frolibek.. Blog Design by SkyandStars.co