SUROVINY (2 porce):
2 menší cukety
10 cherry rajčat
5 sušených rajčat
100 g špenátového pesta
200 g vegan mozzarelly
30 g piniových oříšků
20 g rukoly
1 lžíce řepkového oleje
K SERVÍROVÁNÍ:
rukola (10g)
vegan parmezán (10g)
piniová semínka (5g)
Oba druhy rajčat si nakrájejte. Čerstvá na měsíčky, sušená na kostičky. Spiralizérem, nebo škrabkou na zeleninové špagety nakrájejte omyté cukety. Ve větší pánvi rozehřejte olej a pár minut restujte čerstvá rajčata. Přidejte sušená rajčata a cuketové špagety a restujte dalších pět minut. Vmíchejte špenátové pesto a nechte prohřát. Podávejte s vegan mozzarellou, piniovými oříšky, rukolou a vegan parmezánem.
10 cherry rajčat
5 sušených rajčat
100 g špenátového pesta
200 g vegan mozzarelly
30 g piniových oříšků
20 g rukoly
1 lžíce řepkového oleje
K SERVÍROVÁNÍ:
rukola (10g)
vegan parmezán (10g)
piniová semínka (5g)
ŽIVINY (1 porce):
332 kcal
protein 9,6g
sacharidy 23,5g
tuky 20,8g
Žádné komentáře
Okomentovat