středa 15. ledna 2020

Těstoviny s kešu omáčkou

vegan recepty

Tyhle těstoviny jsou moje záchrana, když se mi nechce vařit. Příprava je super rychlá a všechny suroviny mám obvykle doma. Pokud vám něco ze surovin chybí - například miso - vřele doporučuju dokoupit, taková super surovina se vám určitě bude hodit.

INGREDIENCE (3 porce)

60g kešu
2 větší stroužky česnek (7g )
1 lžíce lahůdkového droždí (20g )
2 lžičky miso (15g )
1/2 lžičky francouzské hořčice (4g )
1/2 lžičky soli
200 ml rostlinného mléka (ovesné)
200g čerstvých rajčat
200g čerstvého špenátu (může být i mražený)

Dejte si vařit těstoviny a v mezičase naházejte všechny suroviny kromě rajčat a špenátu do mixéru. Dobře promixujte. Rajčata nakrájejte na menší kousky. Omáčku z mixéru nalejte na hlubší pánev, přidejte rajčata a špenát a povařte cca 5 minut. Do hotové omáčky přidejte těstoviny a dobře promíchejte. Můžete podávat posypané vegan parmezánem.

ŽIVINY (1 porce):
588 kcal 
protein 20,8g
sacharidy 100g
tuky 12,5g


Žádné komentáře

Okomentovat

Copyright © frolibek.. Blog Design by SkyandStars.co