neděle 16. srpna 2020

Spodní prádlo vyrobené v Česku a na Slovensku

vegan tipy

Určitě se shodnem, že do spodního prádla se vyplatí zainvestovat. Ať už jde o vaše pohodlí, nebo svůdné střihy. V minulosti jsem taky často podléhala slevám v H&M a Calzedonii, ale jak jsem vyzkoušela první kvalitní kousek, došla jsem k závěru, že se spodní prádlo z fast fashion prostě nevyplatí.

Sice na první pohled ušetříte, ale ubere vám to na pohodlí a prádlo vám nikdy dlouho nevydrží. Když nakupujete prádlo vyrobené v Česku a na Slovensku, podporujete místní ekonomiku a kvalita vám cenu mnohonásobně vynahradí, protože vám prádlo vydrží mnohem déle krásné.

Lokální značky s důrazem na slow fashion:
Brněnská značka spodního prádla, která se zaměřuje na slow fashion, udržitelnost & minimalismus. 
Rafinované, romantické & ženské spodní prádlo pro náročné. 
Ceska značka založená ostravským fotografem Martinem Feixem. Pro značku jsou typické provokativní střihy & průhledné materiály.
Spodní prádlo z bambusové viskózy. Nově seženete i v obchodě Dyzajnoff.
Minimalistický design & geniální limitky. Značku založila návrhářka Elena Kožuszniková a zaměřuje se na pohodlné & zároveň elegantní kousky.
Pokud si můžete dovolit drazssi návrhářské kousky, tuhle značku si zamilujete. Její hedvábné kalhotky jsou prostě do-ko-na-lé. 
Pohodlné, ale zároveň rafinované prádlo. Rozhodně nepřehlédnete ani bambusové kraťásky, které jsou geniální na spaní. 
Kvalitní české podprsenky, které u nás mají dlouhou historii (od roku 1919). Zaměřují se především na ženy větším poprsím, mají velikosti až do K a v případě potřeby upravují na míru.  
Ceska značka spojující design & udržitelnost. Původně školní projekt Andrey Kopalové a Togi Burmaa postupně narostl v úspěšnou značku. Spodní prádlo je pro ně detailem, který není nutné vždy skrývat pod oblečením. 
Česká firma s dlouholetou historií. V roce 1992 se odpojila od společnosti TRIOLA. Tady najdete velmi široký sortiment. Od klasického bavlněného prádla, přes sportovní prádlo až ke kojícím podprsenkám :)
Pokud hledáte originální kousek, který bude vykukovat z tílka, zalovte na bobu.cz. Některé podprsenky nemají skladem, ale stačí zadat email a oni se vám ozvou, až je naskladní. 
Velmi originální kousky, pro velmi originální ženy. Luxusní a éterické prádlo je dílem Aleny Jakubové a Kateřiny Plamitzerove, které se během studií seznámily v Ateliéru Liběny Rochové. 
Slovenská značka spodního prádla v neutrálních tónech. Můžou se pyšnit tím, že je jejich prádlo vyrobeno z nebarvené bavlny s GOTS certifikátem. 
Slow fashion značka z Brna, která má spodní prádlo pouze doplňkově. Najdete u nich minimalistické kalhotky různých barev ušité z bambusové viskózy.

Úžasňácké trenýrky na spaní a víkendové poflakování po bytě. Najdete tu ale i spotovni podprsenky nebo minimalistická body. 
Česká značka spodního prádla navrhovaná Bárou Severin. Při objednávce si od vás vyžádá míry a ušije vám vybrané prádlo přímo na míru. 

Zapomněla jsem nějakou skvělou firmu, která do seznamu patří?
Dejte mi vědět v komentářích:)


Žádné komentáře

Okomentovat

Copyright © frolibek.. Blog Design by SkyandStars.co